+45 24 67 54 66 ahlarsen@yahoo.dk

Møbler

Møbler

Sprøjtemaling i god kvalitet

Har du et gammelt skab eller en reol, der ser lidt slidt ud, behøver du ikke at erstatte det med nye møbler. Med en omgang sprøjtemaling kan møblerne få et helt nyt udseende og fremstå som nye . Det er ofte en billigere løsning, og du kan beholde møbler, som har affektionsværdi for dig. Dine møbler bliver unikke. Vi maler alt fra borde og stole til fyrtræsskænke og Montana-reoler, og vi maler i alle slags farver. Vi kan altid komme med gode idéer og forslag til, hvordan dine møbler kan males, hvis du selv er i tvivl. Du kan se hvad andre har fået lavet på vores Facebook.

Vi har også altid møbler samt greb og knopper til salg. De er malet i dejlige farver, fordi hos Polkaprikken synes vi “livet er sjovere med farver”

 

Mange års erfaring

Hos Polkaprikken har vi mange års erfaring indenfor sprøjtemaling af møbler, og der findes ikke dét, som vi ikke kan male. Vi går altid efter at skabe de bedste og mest holdbare resultater samt at yde en god service for vores kunder. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med vores arbejde og med dine nymalede møbler.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 24 67 54 66 eller mail ahlarsen@yahoo.dk. Vi besvarer med glæde enhver henvendelse hurtigst muligt.

Læs mere om sprøjtemaling af inventar her