+45 24 67 54 66 ahlarsen@yahoo.dk

Inventar

Inventar

Sprøjtemaling af inventar

Har du nogle vinduer, der trænger til en kærlig hånd, eller ser dit køkken ikke moderne nok ud, kan vi hos Polkaprikken hjælpe dig. Vi maler alt slags inventar, herunder:

  • Køkkener
  • Døre og vinduer
  • Trapper

 

Køkkenlåger og køkkenskabe

Det kan blive en dyr omgang at skifte hele sit køkken ud på grund af slid eller farven på skabene. Der findes en billigere løsning. Med sprøjtemaling af køkkenlåger og køkkenskabe, kan køkkenet komme til at se nyt og moderne ud igen. Det er utroligt, så stor en forskel maling kan gøre, for at rummet kan se mere stilrent ud.

 

Døre og vinduer

Vi har gennem tiden malet mange døre og vinduer for vores kunder, blandt andet tømrervirksomheder. Vi afmonterer alt og sørger for, at arbejdet udføres grundigt, så resultatet bliver det bedste.

 

Klargøring og maling

For at opnå det bedste resultat gør vi meget ud af både klargøringen og selve malingen. Vi begynder med at afmontere alt, og derefter pudser og spartler vi inventaret, indtil det er klar til maling. Vi sprøjtemaler 1-2 lag grundmaling, inden vi pudser og spartler en gang mere og endelig afslutter med at sprøjtemale med 1-2 lag topmaling.

 

Få yderligere informationer

Vil du vide mere, om hvordan vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon +45 24 67 54 66 eller mail ahlarsen@yahoo.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.